Over Siwocco Wellness

Siwocco Wellness opende in 2009 haar deuren aan de Spuiweg 138-140 in Dordrecht. Het Wellness Centrum, waar naast authentieke traditionele Thaise massage ook andere professionele behandelingen gegeven worden, staat onder leiding van Prayong. Zij is geboren in Thailand in de omgeving van Bueng Kan en heeft haar opleiding, net als al onze andere masseuses, gevolgd bij “Wat Po Thai Traditional Medical School” in Bangkok. Prayong wil zoveel mogelijk mensen laten genieten van de traditionele Thaise massage.

Thaise massage

Wat Po is een boeddhistische tempel van de reclining Buddha in Bangkok en de ontstaansplek van de traditionele Thaise massage. De oorsprong van de authentieke traditionele Thaise massage ligt meer dan 2500 jaar geleden bij Dr. Jivaka Kumara Phaccha. In Thailand eert men hem als de vader van de traditionele geneeskunde en spreekt men een kort gebed “Wai Khru” uit om hem te gedenken en te eren alvorens de massage wordt gegeven. De uitspraak van zijn naam in het Thai klinkt als Siwocco. Door het geven van de authentieke traditionele Thaise massage aan onze klanten eren wij Dr. Jivaka (Siwocco).

De Thaise sfeer

De Thaise sfeer vindt u terug in de uitstraling van de ruimtes, de geuren, kleuren en muziek. Bij Siwocco Wellness zijn zowel dames als heren welkom. Hygiëne, kwaliteit en discretie zijn voor ons een belangrijk gegeven. Indien gewenst kunt u gebruikmaken van onze douche- of saunaruimte (tegen meerprijs). Siwocco Wellness is een oase van rust in hartje Dordrecht. Wij helpen u graag om uw lichaam en geest te ontspannen en bij het verlichten van eventuele pijn.