Behandelingen

Traditionele Thaise Massage

De traditionele Thaise massage is een droge massage die de energiebanen in uw lichaam stimuleert. De massage wordt gegeven op een Thaise mat. U draagt daarbij speciale massagekleding die Siwocco aan u ter beschikking stelt. Ook na de behandeling kunt u nog enkele dagen de heerlijke uitwerking van rust en ontspanning ervaren.
Thaise massage bestrijdt zowel lichamelijke als psychische klachten. Het vermindert stress en depressieve gevoelens. Bovendien kan Thaise massage klachten als chronische vermoeidheid, rug- en nekklachten, hoofdpijn, stijve spieren en gewrichten en een slechte doorbloeding verminderen.
Deze massage is niet voor iedereen geschikt. Mensen met bepaalde aandoeningen kunnen de massage niet ondergaan. Onze gastvrouw kan u hierover informeren.

Ervaar de heerlijke uitwerking van rust en ontspanning. Wij heten u van harte welkom bij Siwocco Wellness.

60 min: € 60,- 90 min: € 90,-

Siwocco Aroma Massage

Tijdens de ontspannen Aroma massage maken wij gebruik van aromatische oliën. Deze Thaise massage-oliën van uitzonderlijke kwaliteit zorgen voor nog meer ontspanning en het herstel van de energiebalans. Tijdens deze massage, uitgevoerd op een originele Thaise massagetafel, draagt u uw eigen ondergoed of ondergoed voor eenmalig gebruik dat door ons ter beschikking wordt gesteld.

Voorafgaand aan de massage neemt u een douche of nog beter een sauna (tegen meerprijs) met daarna een douche. Zo openen de poriën en worden uw spieren optimaal verwarmd zodat de werking van de massage nog beter tot zijn recht komt.

De Aroma massage is bijzonder geschikt voor totale ontspanning en het herstel van de energiebalans. Wij heten u van harte welkom bij Siwocco Wellness.

60 min: € 60,- 90 min: € 90,-

Herbal Compress Massage

Tekst volgt

60 min: € 70,- 90 min: € 95,-

Hot Stone Massage

Hot Stone Massage is een vorm van massage waarbij gladde, platte, verwarmde steden op sleutelposities van het lichaam worden geplaatst.

60 min: € 70,- 90 min: € 95,-

Voetreflex Therapie

De Voetreflex Therapie, een oude behandeling oorspronkelijk afkomstig uit China, is vandaag de dag de basis van vele natuurgeneeskundige therapieën. Door het stimuleren van de reflexzones op de voeten, die systematisch verbonden zijn met alle lichaamsdelen en organen, wordt deze massage als uniek ervaren. De behandeling houdt lichaam en geest in goede conditie. Het lichaam komt tot rust en de stress neemt af door een betere doorbloeding van de lichaamsdelen en organen.

TIP: Deze massage is goed te combineren met andere massages. Siwocco Wellness heeft daarom combinatiepakketten samengesteld die beginnen met een Voetreflex Therapie.

Kom volledig tot rust met deze unieke Voetreflex Therapie. Wij heten u van harte welkom bij Siwocco Wellness.

30 min: € 35,- 60 min: € 60,-

Siwocco Nuad

Siwocco Nuad is een combinatie van Voetreflex Therapie en traditionele Thaise massage. Na ontvangst geven wij u eerst een Voetreflex Therapie. Uw lichaam en geest raken hierdoor uitermate ontspannen. Daarna is er een korte pauze gevolgd door de traditionele Thaise massage; de massage met zijn bekende werking tijdens maar vooral ook na de massage.

Voor een ontspannen lichaam en geest kiest u voor Siwocco Nuad. Wij heten u van harte welkom bij Siwocco Wellness.

Siwocco Nuad90 min120 min
€ 90,- € 120,-
Voetreflex Therapie
Traditionele Thaise Massage
30 min
60 min
60 min
60 min

Siwocco Relaxation

Siwocco Relaxation is een combinatie bestaande uit Voetreflex Therapie en Aroma massage. Na ontvangst geven wij u eerst een Voetreflex Therapie. Uw lichaam en geest raken hierdoor uitermate ontspannen. Daarna is er een korte pauze gevolgd door de ontspannen Aroma massage waarbij wij gebruikmaken van aromatische oliën. Dit pakket is een aanrader voor eenieder die op zoek is naar totale ontspanning.

Laat u verrassen door de weldadige werking van de Siwocco Relaxation. Wij heten u van harte welkom bij Siwocco Wellness.

Siwocco Relaxation90 min120 min
€ 90,- € 120,-
Voetreflex Therapie
Aroma of Herbal Massage
30 min
60 min
60 min
60 min

Siwocco Indulgence

Tekst volgt

Siwocco Indulgence120 min150 min
€ 130,- € 150,-
Voetreflex Therapie
Sauna
Aroma of Herbal Massage
30 min

90 min
60 min

90 min

Gezichtstherapie

Gezichtstherapie richt zich op het terugbrengen van de huidfuncties en het harmoniseren van de lichaamsenergie. Deze behandeling is geschikt voor elk huidtype, waarbij de afgestemde massage leidt tot rust, diepe ontspanning en een algeheel gevoel van welbehagen. Gezichtsmassage begint met het uitoefenen van druk op het gezicht middels de vingers, duimen en handpalmen. De behandeling is geschikt voor onder andere:

  • vette of droge huid;
  • oudere huid met rimpels;
  • slecht doorbloede huid;
  • pijnklachten in de nek, oogkas en hoofd;
  • oververmoeidheid;
  • stress.

De behandeling start met een reiniging van de huid, waarna de massage plaatsvind. Tijdens de behandeling wordt de huid in gemasseerd met pure arganolie in de olie bevat veel antioxidanten die beschadigde huidcellen helpen genezen en ontsteking tegengaan. De massage helpt om de gezichtshuid en het gemasseerde gebied diep te voeden. Na de behandeling zullen vooral gezichtsontspanning en huidherstel bijzonder voelbaar zijn.

Uitleg


Relaxing therapie: wordt met de palm en vingers van beide handen gebruikt om diepe spieren, nek en schouders te wrijven en gezicht acupressuur toe te passen. Zorgt voor een ontspannen huid, gezichtsgloed en frisheid.
Anti-aging: wordt met de palm en vingers van beide handen gebruikt om diepe spieren, nek en schouders te wrijven en gezicht acupressuur toe te passen. Zorgt dat de huid wordt verstevigd en de rimpels zullen verminderen.
V- shape: wordt met de palm en vingers van beide handen gebruikt om diepe spieren, nek en schouders te wrijven en gezicht acupressuur toe te passen. Zorgt voor meer balans in het gezicht en geeft het gezicht meer contour.

Gezichtstherapie Relaxing:

30 min. € 35,-
60 min. € 70,-
Incl. verzorgingsproduct

Anti-Aging therapie:

60 min. € 75,-
90 min. € 115,-

Incl. verzorgingsproduct

V-shape therapie:

60 min. € 90,-
90 min. € 115,-

Incl. verzorgingsproduct

Gezichtstherapie Relaxing:

90 min. € 95,-

Incl. epileren wenkbrauwen, bovenlip, kin of gelaat

Anti-Aging therapie:

90 min. € 115,-

Incl. epileren wenkbrauwen, bovenlip, kin of gelaat

V- shape therapie:

90 min. € 115,-

Incl. epileren wenkbrauwen, bovenlip, kin of gelaat

Siwocco Cupping

Cupping is een alternatieve therapie die zijn oorsprong vindt in de traditionele Chinese geneeskunde. Het omvat het plaatsen van verwarmde glazen kopjes op de huid om een vacuüm te creëren, waardoor de huid en spieren omhoog worden getrokken. Dit kan enkele minuten duren en kan leiden tot een licht zuigend gevoel.

Cupping heeft diverse voordelen voor verschillende aandoeningen, waaronder:

  • Pijnverlichting: Cupping wordt vaak gebruikt om pijn te verminderen, zoals rugpijn, nekpijn, en spierpijn.
  • Ontspanning: Sommige mensen ervaren een gevoel van ontspanning na een cupping-sessie, vergelijkbaar met een diepe weefselmassage.
  • Verbeterde bloedcirculatie: Het vacuüm dat wordt gecreëerd door de cupping kan de bloedcirculatie verbeteren, wat kan helpen bij het herstel van blessures en het verminderen van ontstekingen.
  • Verlichting van verkoudheid en griepsymptomen: Sommige beoefenaars van traditionele Chinese geneeskunde geloven dat cupping kan helpen bij het verminderen van symptomen van verkoudheid en griep door het vrijmaken van congestie en het bevorderen van de stroom van energie door het lichaam.
Siwocco Cupping60 min90 min120 min
€ 75,-€ 110,-€ 145,-

Siwocco Sauna

Sauna's hebben verschillende voordelen voor de gezondheid, zowel fysiek als mentaal. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen van het regelmatig gebruik van een sauna:

Ontspanning: Saunabezoeken kunnen helpen bij het ontspannen van de spieren en het verminderen van stress. De warmte helpt om gespannen spieren te ontspannen en bevordert een gevoel van rust en welzijn.

Verbeterde bloedsomloop: De hitte van de sauna veroorzaakt een verhoging van de hartslag en verwijding van de bloedvaten, wat de bloedsomloop verbetert. Dit kan helpen bij het verlichten van spanning en het bevorderen van een gezonde bloeddruk.

Ontgifting: Het zweten dat optreedt tijdens een saunabezoek helpt bij het verwijderen van gifstoffen uit het lichaam via de huid, waardoor het lichaam wordt ontgift.

Huidverzorging: De warmte en het zweten kunnen de huidporiën openen en vuil en dode huidcellen verwijderen, wat kan bijdragen aan een gezondere huid.

Verbeterde ademhaling: Het inademen van de warme, vochtige lucht in de sauna kan helpen bij het vrijmaken van de luchtwegen en het verlichten van congestie, waardoor ademhalingsproblemen zoals verkoudheid en sinusitis worden verminderd.

Pijnverlichting: Saunabezoeken kunnen helpen bij het verlichten van spier- en gewrichtspijn, evenals pijn veroorzaakt door aandoeningen zoals artritis. De warmte helpt de bloedvaten te verwijden en de bloedcirculatie te verbeteren, wat kan helpen bij het verminderen van ontstekingen en het verlichten van pijn.

Siwocco Sauna30 min60 min
€ 20,- € 35,-