Logo

Behandelingen
Authentieke Thaise massages

Siwocco Wellness brengt u authentieke Thaise massages. Onze masseuses zijn ervaren en hebben hun opleiding gevolgd bij “Wat Pho Thai Traditional Medical School” in Bangkok.

Thaise Massage

De traditionele Thaise massage is een droge massage die de energiebanen in uw lichaam stimuleert. De massage wordt gegeven op een Thaise mat. U draagt daarbij speciale massagekleding die Siwocco aan u ter beschikking stelt. Ook na de behandeling kunt u nog enkele dagen de heerlijke uitwerking van rust en ontspanning ervaren.
Thaise massage bestrijdt zowel lichamelijke als psychische klachten. Het vermindert stress en depressieve gevoelens. Bovendien kan Thaise massage klachten als chronische vermoeidheid, rug- en nekklachten, hoofdpijn, stijve spieren en gewrichten en een slechte doorbloeding verminderen.
Deze massage is niet voor iedereen geschikt. Mensen met bepaalde aandoeningen kunnen de massage niet ondergaan. Onze gastvrouw kan u hierover informeren.

Ervaar de heerlijke uitwerking van rust en ontspanning. Wij heten u van harte welkom bij Siwocco Wellness.

     

60 minuten: € 55,-
90 minuten: € 80,-

Aroma Massage

Tijdens de ontspannen Aroma massage maken wij gebruik van aromatische oliën. Deze Thaise massage-oliën van uitzonderlijke kwaliteit zorgen voor nog meer ontspanning en het herstel van de energiebalans. Tijdens deze massage, uitgevoerd op een originele Thaise massagetafel, draagt u uw eigen ondergoed of ondergoed voor eenmalig gebruik dat door ons ter beschikking wordt gesteld.

Voorafgaand aan de massage neemt u een douche of nog beter een sauna (tegen meerprijs) met daarna een douche. Zo openen de poriën en worden uw spieren optimaal verwarmd zodat de werking van de massage nog beter tot zijn recht komt.

     

De Aroma massage is bijzonder geschikt voor totale ontspanning en het herstel van de energiebalans. Wij heten u van harte welkom bij Siwocco Wellness.

60 minuten: € 60,-
90 minuten: € 85,-

Voetreflex Therapie

De Voetreflex Therapie, een oude behandeling oorspronkelijk afkomstig uit China, is vandaag de dag de basis van vele natuurgeneeskundige therapieën. Door het stimuleren van de reflexzones op de voeten, die systematisch verbonden zijn met alle lichaamsdelen en organen, wordt deze massage als uniek ervaren. De behandeling houdt lichaam en geest in goede conditie. Het lichaam komt tot rust en de stress neemt af door een betere doorbloeding van de lichaamsdelen en organen.

TIP: Deze massage is goed te combineren met andere massages. Siwocco Wellness heeft daarom combinatiepakketten samengesteld die beginnen met een Voetreflex Therapie.

Kom volledig tot rust met deze unieke Voetreflex Therapie. Wij heten u van harte welkom bij Siwocco Wellness.

     

30 minuten: € 35,-
60 minuten: € 50,-

Siwocco Nuad

Siwocco Nuad is een combinatie van Voetreflex Therapie en traditionele Thaise massage. Na ontvangst geven wij u eerst een Voetreflex Therapie. Uw lichaam en geest raken hierdoor uitermate ontspannen. Daarna is er een korte pauze gevolgd door de traditionele Thaise massage; de massage met zijn bekende werking tijdens maar vooral ook na de massage.

Voor een ontspannen lichaam en geest kiest u voor Siwocco Nuad. Wij heten u van harte welkom bij Siwocco Wellness.

     

90 minuten: € 85,-
120 minuten: € 100,-

Siwocco Relaxation

Siwocco Relaxation is een combinatie bestaande uit Voetreflex Therapie en Aroma massage. Na ontvangst geven wij u eerst een Voetreflex Therapie. Uw lichaam en geest raken hierdoor uitermate ontspannen. Daarna is er een korte pauze gevolgd door de ontspannen Aroma massage waarbij wij gebruikmaken van aromatische oliën. Dit pakket is een aanrader voor eenieder die op zoek is naar totale ontspanning.

Laat u verrassen door de weldadige werking van de Siwocco Relaxation. Wij heten u van harte welkom bij Siwocco Wellness.

     

90 minuten: € 90,-
120 minuten: € 105,-

Ontspanning en weldaad
U bent van harte welkom om een afspraak te maken